JIT Delivery

Q-Impress Turning is een ketenleverancier en levert volgens het principe “Just in Time”. Om dit te kunnen garanderen houden wij uw artikelen met een minimaal afgesproken aantal volgens afspraak in voorraad in ons magazijn. Voor nadere informatie over onze voorraden zie “voorraad houdend” bij onze service.
De levering en productie worden zodanig op elkaar af gestemd dat er nauwelijks tot geen voorraden bij onze klanten nodig zijn. De leveringen gebeuren precies op tijd oftewel “Just in Time”, dus er hoeft niets te worden opgeslagen bij onze klanten. Dit zorgt uiteindelijk voor het wegvallen van de voorraadkosten en alle andere daar bij optredende kosten bij onze klanten. Zelfs onze verpakkingen kunnen wij hierop afstemmen, zie “Verpakken” bij onze service.

Voor nadere informatie en mogelijkheden staan wij u graag te woord.

Voorraad houdend

Bij Q-Impress Turning kunt u jaarorders plaatsen die Q-Impress Turning voor u op voorraad houdt. U kunt dan volgens schema uw artikelen afroepen. Dit verlaagt bij u de voorraden en de voorraadkosten en verhoogt bij u de flexibiliteit in de productie. Immers Q-Impress Turning houdt voor u de voorraad en u kunt bij spoed orders of bij toenemende vraag direct uit de voorraad afnemen. 

Voor nadere informatie en mogelijkheden staan wij u graag te woord.

Kwaliteit

Q-Impress Turning heeft een uitgebreide meetkamer. Hierdoor kunnen wij alle producten die Q-Impress Turning levert onderwerpen aan strenge keuringen. U krijgt alleen producten geleverd die voldoen aan hoogste eisen waar “Q” van Q-Impress Turning voor staat, namelijk “Impressing Qualtity” oftewel indrukwekkende kwaliteit.
Op verzoek kunnen wij bij de geleverde producten een meetrapport en een materiaalcertificaat leveren. 
De kwaliteit geldt niet alleen voor de producten maar ook voor het milieu. Q-Impress Turning doet mee aan IMDS en kan voor haar klanten de artikelen aanmelden zodat de artikelen na hun gebruiksduur worden gerecycled. 

Voor nadere informatie en mogelijkheden staan wij u graag te woord.

Verpakken

Q-Impress Turning kan zorg dragen voor de verpakking naar wens. Uitgangspunt is altijd dat de beschadigingvrij ingepakt worden en voldoen aan de Arbo-normen (max. 18 kg). De verpakkingen worden op klantspecificatie samengesteld. Tot de mogelijkheden behoren onder ander het vastleggen van het aantal per verpakking, afmetingen van de verpakking, gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, eventueel verschillende delen in 1 verpakking (set verpakking) etc.. De verpakkingen die Q-Impress Turning kan leveren zijn onder andere:

 • doos verpakkingen
 • plastic zakjes
 • display verpakkingen
 • klantspecifieke dozen
 • etc

Wilt u een speciale verpakking informeer dan naar de mogelijkheden. U kunt van Q-Impress Turning altijd samples ontvangen van de door u gewenste verpakking.

Nabehandeling

Q-Impress Turning kan de nabehandeling van uw product verzorgen. De nabehandelingen die Q-Impress Turning kan aanbieden zijn onder andere:

 • vernikkelen
 • verchromen
 • beitsen
 • polijsten
 • slijpen
 • verzinken in diverse kleuren
 • anodiseren
 • etc.

Q-Impress Turning kan u altijd van dienst zijn met alle mogelijke nabehandelingen. Voor nadere informantie staan wij u graag te woord.

Assemblage

Q-Impress Turning kan de (voor)assemblage van uw producten verzorgen. Dit kan zijn het monteren van diverse delen tot een eindproduct, het samenstellen van diverse (draai)delen tot 1 set, lassen van delen, solderen van delen, etc.
Ook tot de mogelijkheden behoort dat Q-Impress Turning de montage verzorgt van delen die door Q-Impress Turning zijn vervaardigd en door delen die door de klant zijn aangeleverd of met inkoopdelen.

Wilt u uw product laten assembleren door Q-Impress Turning, informeer dan naar de mogelijkheden. U kunt van Q-Impress Turning altijd samples ontvangen van de door u gewenste assemblage.

Sluit Menu
nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DE_formalGerman nl_NLDutch