Over de Quality Fittings van Q-Fits

Onze kwaliteits fittingen worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. De nieuwste productietechnieken worden gebruikt. Hierdoor zijn wij in staat u de hoogste kwaliteit te leveren. Desondanks zijn wij in staat u tegen een scherpe prijs deze producten te leveren. Voor het juiste prijsvergelijk kunt ons fittingen vergelijken op de site van 2ba (http://www.2ba.nl). Op deze site kunt ook zien via welke groothandels in Nederland de fittingen te bestellen zijn. De installateurs kunnen de fittingen van Q-Fits uitsluitend via de groothandels bestellen.

Om de hoogste kwaliteit nu en in de toekomst te garanderen is onze fabriek ISO 9001 gecertificeerd. Q-Fits geeft uitgebreide garantie op haar artikelen. De garantie voorwaarden worden op verzoek toegezonden.

Al onze fittingen voldoen aan de nieuwste eisen van de Kiwa / Gastec. De fittingen zijn gemaakt van de laag lood gelegeerd messing, type CW617N (CuZn40Pb2). De fittingen van Q-Fits zijn gereed voor de toekomst. De fittingen worden volgens internationale standaarden geproduceerd. Bijvoorbeeld de gasdraden voldoen aan de norm DIN ISO 228.

Ons gehele assortiment is in drie oppervlakte varianten verkrijgbaar. De varianten zijn:

  • Messing blank
  • Messing vernikkeld
  • Messing verchroomd

Met dit uitgebreide assortiment is Q-Fits uniek in de Nederlandse markt. De blank messing uitvoering kan toegepast worden in de meest voorkomende gevallen. In het geval van spanningscorrosie (ontzinking van het messing) kunt u onze messing vernikkelde fittingen gebruiken. Komt uw fitting in contact met drinkwater dan kunt u onze messing verchroomde fittingen gebruiken (nieuwste eis Kiwa). NB: Spanningscorrosie treedt op bij grote temperatuursverschillen (condensvorming), als het messing in contact komt met ammoniak of bij trekspanning in het materiaal.

Voor speciale toepassingen heeft Q-Fits ook een programma zwaar uitgevoerde fittingen, bronzen fittingen en speciaal fittingen. Op aanvraag stuur wij u deze catalogus en u kunt de catalogus op onze website inkijken. Q-Fits heeft ook aan het gebruiksgemak voor onze klanten gedacht. Alle fittingen zijn per 10 stuks verpakt en dus ook per 10 stuks te bestellen. De fittingen worden geleverd van uit ons logistiek centrum in Kampen, Nederland.

Wilt u zelf de goede kwaliteit van onze fittingen ervaren en ontdekken dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bestelt u dan bij ons eens een proeforder en oordeel zelf. Q-Fits is u graag van dienst.

Heeft u nog vragen neem gerust contact op met het Q-Fits team.